Werken bij ISX Beveiliging

Kom jij ons team versterken?

We hebben doorlopend beveiliging vacatures openstaan en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s om onze teams te versterken, zowel op kantoor als op de vloer!

Alert is sinds 1992 actief in de beveiligingsbranche en wil zich maximaal inzetten voor de veiligheid van anderen. Dat vraagt om meedenken en vooral vooruitdenken. Met persoonlijke aandacht, oprechte interesse in mensen, een vooruitziende blik en de gedrevenheid om incidenten te voorkomen in plaats van erop te reageren. Wij zijn Alert, maar vragen dat ook van onze werknemers. We zijn Alert op elkaar en op onszelf, maar we focussen ook op kwaliteit en op ontwikkelingen voor de toekomst.

1.jpg

Werken bij ISX Beveiliging 

We hebben doorlopend beveiliging vacatures openstaan en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s om onze teams te versterken, zowel op kantoor als op de vloer! Ben jij representatief en collegiaal? Heb je een goed normen- en waardenbesef en goede referenties? Wil je werken in een informele werkomgeving en wil je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden? Dan is ISX Beveiliging op zoek naar jou!

nieuwe-vacatures.jpg

Onze vacatures

Onze klanten

image---15.png
image---13.png
image---5.png
image---4.png
image---1.png