Diensten Telefoon- en storingsservice

telefoon en wekservice .jpeg

Storingsdienst nummer

24/7 bereikbaar voor uw klanten. Ook mogelijkheden zoals agendabeheer en webchat. Loop nooit meer een gesprek, storingsmelding of bestelling mis! Kenmerken: Script volgens eigen wensen, Snelle aanpassingen in script mogelijk, Uitgebreide rapportage mogelijkheden.

BHV nummer

Alarmeren in geval van nood is de BHV bellen. Veel bedrijven hebben een eigen intern noodnummer. Deze staat vaak vermeld op vaste toestellen maar wat gebeurt er aan het einde van de dag.
wie neemt de telefoon dan op. Precies ISX Beveiliging. kies uw eigen nummer

Wekservice en Uursmeldingen

We bellen uw medewerkers wakker als ze op tijd moeten zijn of die alleen werk uitvoeren en zich moeten aan- en afmelden en tijdens hun werkzaamheden elk uur moeten melden dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Flexibel

Zit U met een ander vraagstuk op het gebied van bereikbaarheid. Door onze flexibiliteit kunnen wij alle soorten van dienstverlening implementeren binnen onze servicecentrale/meldkamer.
denk gladheidsbestrijding, strooimeldingen. t/m ruiten krap alarm

Professionele dienstverlening

We zijn er trots op om de gemeenschap een eersteklas service te bieden. Onze klanten werken graag met ons samen en veel van hen komen steeds weer bij ons terug. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Security Surveillance

Camerabewaking

We hebben de ervaring en vaardigheden die nodig zijn om zowat elke soort klus aan te pakken die op onze weg komt. Met ISX Beveiliging en Bewaking weten klanten precies wat ze kunnen verwachten: professionaliteit, efficiëntie en uitzonderlijke resultaten.

Security Guard

Beveiliging in uniform

ISX Beveiliging en Bewaking zet zich in om de klus te klaren, vooral als het gaat om deze service. U kunt erop rekenen dat wij professioneel, snel en efficiënt zijn en ervoor zorgen dat u bij elke stap in het proces tevreden bent.

Security Point

Voeg je gegevens toe

Aan de slag