Mobiele Surveillance 

Aandacht voor detail

Snelle alarmopvolging

ISX verzorgt 24 uur per dag de alarmopvolging en rijden actief op uw meldingen. Wij gaan pas weg als uw pand/woning weer beveiligd is en laten deze nooit onbeveiligd achter. Wij werk voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers

Brand- en Sluitronden

Deze ronde dient ter voorkoming van inbraakgevoelige en brandgevaarlijke situaties. Nadat de laatste medewerker het pand heeft verlaten, controleren de locatie, sluiten ramen en deuren en schakelen het alarmsysteem in.

Controle Ronden

Controleronden vinden plaats op vaste of desgewenst op onregelmatige tijden. Onze surveillance medewerkers zijn erop gericht vandalisme, inbraak, brand en andere schade te voorkomen of te beperken.

Rapportage

Wij rapporteren altijd. Treffen we bijzonderheden aan tijdens de mobiele surveillance ontvangt u van ons een digitaal rapport via de mail. Zijn er bijzonderheden die niet kunnen wachten dan bellen we natuurlijk direct.

Tarieven ISX Mobiele Surveillance

Keyholding vanaf

€ 18,75 per maand

Controleronden vanaf
€ 12,50 per ronde

ALarmopvolging vanaf       

€ 25,00

Security Point

Neem contact op met ISX

Heeft u vragen over de mobiele surveillance, alarmopvolging, controle ronden. Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Vul dan direct het formulier in dan nemen wij contact met u op.