central-monitoring-station-service.png

ISX Servicecentrale en Meldkamerdiensten

Professioneel, accuraat en persoonlijk betrokken

Met onze eigen meldkamer als kloppend hart biedt ISX Beveiliging een totaalservice in alarmering en opvolging.
Wij bieden het complete pakket van cameratoezicht tot track and trace en van teleservice tot persoonsalarmering.

Vraag een offerte aan

Professionele dienstverlening

We zijn er trots op om de gemeenschap een eersteklas service te bieden. Onze klanten werken graag met ons samen en veel van hen komen steeds weer bij ons terug. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen.

central-monitoring-station-service.png

Meldkamer ISX

Uw woning of/en bedrijf wordt 24 uur per dag bewaakt. Wij kunnen meldingen ontvangen van alle gerenommeerde merken zoals Risco, Aritech (UTC), Alphatronics, Galaxy, ajax etc.
Dit zowel analoog, digitaal als via internet voip/IP).

telefoon en wekservice .jpeg

Telefoon- en storingsservice

Onze medewerkers nemen voor U de telefoon op (met Uw bedrijfsnaam!) en noteren de gegevens van de beller, zodat kunt terug kan bellen wanneer het uitkomt. ook voor 24/7 storingsdiensten

Neem contact op
Security Surveillance

Camera- / videobewaking

Bij een bewegingsmelding ontvangt de beelden van uw camerasysteem. Hierdoor kan er direct door een medewerker beoordeeld worden of er sprake is van een daadwerkelijke inbraak-, brand- of een overval melding.

Neem contact op
Security Surveillance

Alarmverificatie

We hebben de ervaring en vaardigheden die nodig zijn om zowat elke soort klus aan te pakken die op onze weg komt. Met ISX Beveiliging en Bewaking weten klanten precies wat ze kunnen verwachten: professionaliteit, efficiëntie en uitzonderlijke resultaten.

Neem contact op
sec247-zender-web-1.jpg

ISX Safe

ISX Beveiliging en Bewaking zet zich in om de klus te klaren, vooral als het gaat om deze service. U kunt erop rekenen dat wij professioneel, snel en efficiënt zijn en ervoor zorgen dat u bij elke stap in het proces tevreden bent.

Neem contact op
telefoon en wekservice .jpeg

Wekservice en Uursmeldingen

We bellen uw medewerkers wakker als ze op tijd moeten zijn of die alleen werk uitvoeren en zich moeten aan- en afmelden en tijdens hun werkzaamheden elk uur moeten melden dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op
central-monitoring-station-service.png

Flexibel

Zit U met een ander vraagstuk op het gebied van meldkamerdiensten. Door onze flexibiliteit kunnen wij alle soorten van dienstverlening implementeren binnen onze servicecentrale/meldkamer.

Neem contact op
Over ISX Servicecentrale en Meldkamerdiensten

ISX heeft een eigen 24 / 7 bemande servicecentrale. Onze servicecentrale voert meldkamerdiensten uit voor particuliere, bedrijven, gemeenten en organisaties die medewerkers aan het werk hebben buiten kantooruren of indien er helemaal geen centraal meldpunt voor de medewerkers aanwezig is. Ook kunt U bij de servicecentrale terecht voor o.a.  het uitvoeren van telefoonservice, bereikbaarheidsdiensten, wekservice, meldpunt “lone workers”
De gebruikers van onze dienstverlening is ervan bewust dat onze dienstverlening geen PAC (Particuliere Alarm Centrale) is.
Heeft u wel een gecertificeerde aansluiting op een Particuliere Alarmcentrale nodig voor bijvoorbeeld de verzekering dan kunnen wij u hierbij natuurlijk ook helpen.

Waarom kiezen voor de ISX Meldkamer

Bent u met uw alarmsysteem aangesloten bij ISX Meldkamer, dan weet u zeker dat er altijd adequaat wordt omgegaan met alarmmeldingen. Uw veiligheid is in vakbekwame handen. Dat geeft rust.

Onze meldkamertechniek kan bijna alle merken alarmsystemen ontvangen.

Security Point

Vraag direct een offerte aan 

Maak uw keuze waar u meer informatie over wilt ontvangen

Bedankt voor de inzending!

ISX Beveiliging en Bewaking

Telefoon: 020-4538123
Per email: info@isx.nl
Whatsapp: klik hier 

Postadres:

Postbus 8195 1180 LD Amstelveen

Kantoor Amstelveen

Heemraadschapslaan 102E  Amstelveen

Kantoor Ronde Venen

Rondweg 1  Mijdrecht

KVK nr: 34139457

ND- 1219

POB 794

Veb 18600

©2021 | ISX Beveiliging en Bewaking
✅ Persoonlijk betrokken ✅ 24/7 bereikbaar ✅ Wij helpen U graag.