Waaks! in de buurten van Zuid

Iedereen wil graag veilig wonen en leven. Politie en gemeente doen al het mogelijke om Zuid veilig te maken en te houden. Uw hulp kunnen wij daarbij goed gebruiken. In het project Waaks! werken bewoners, gemeente en politie samen om uw buurt nog veiliger te maken. Wat doet u als iemand in uw straat of wijk zich verdacht gedraagt? Iemand die bijvoorbeeld erg lang blijft staan bij een portiek of auto of iemand die ergens naar binnen gluurt. Denkt u: ‘Het zal wel’ of komt u in actie? App groep Waaks! is een app groep. We vragen deelnemers om extra alert te zijn op verdachte situaties en deze te delen met de politie, het stadsdeel en buurtgenoten in de app groep. In diverse buurten van Zuid zijn Waaks!-groepen al actief:

  • Prinses Irenebuurt & Fred Roeskestraat

  • Vondelpark / Valeriuspleinbuurt / Willemsparkwegbuurt

  • Schinkelbuurt

  • Nicolaas Maesbuurt

  • Vossiusbuurt

  • Richard Wagnerbuurt

  • Jachthavengebied

Klik op de kaart om de interactieve kaart te openen. Doe ook mee De ervaringen zijn erg positief. Stadsdeel Zuid wil samen met de politie meer Waaks!-groepen opstarten in Zuid. Denkt u dat uw buurt kan profiteren van Waaks! en is er in uw buurt nog geen Waaks!-groep actief? Neem dan contact met ons op. Wilt u meer weten over Waaks!? Stuur dan een mail naar veiligheid.sdz@amsterdam.nl. Wilt u zich opgeven voor een Waaks!-app groep? Vul dan het toestemmingsformulier in van de Waaks! WhatsApp groep in.

Filmpjes

Bekijk het promotiefilmpje. U kunt rechtsonder bij cc kiezen voor Nederlandse of Engelse ondertiteling.


ISX Beveiliging is deelnemer aan project Waaks! in Prinses Irenebuurt & Fred Roeskestraat waar ISX de collectieve buurtpreventie verzorgt meer informatie over collectieve buurtpreventie klik hier

6 keer bekeken0 reacties

ISX Beveiliging en Bewaking

Telefoon: 020-4538123
Per email: info@isx.nl
Whatsapp: klik hier 

Postadres:

Postbus 8195 1180 LD Amstelveen

Kantoor Amstelveen

Heemraadschapslaan 102E 1181 VC Amstelveen

Kantoor Ronde Venen

Rondweg 1 3641 SC Mijdrecht

KVK nr: 34139457

Inschrijfformulier nieuwsbrief

©2021 | ISX Beveiliging en Bewaking
✅ Persoonlijk betrokken ✅ 24/7 bereikbaar ✅ Wij helpen U graag.