Poes, Plant en Post service

Gaat U met een gerust hart op vakantie of een paar dagen weg? Maar er is niemand om voor uw planten en uw huisdier te zorgen? Wij hebben de ideale oplossing voor U ! En dat is de Poes, Plant en Post Service.

poes-plant-postservice.jpg

Poes

Poes (of ander huisdier) voeden

Tijdens Uw afwezigheid komen we langs om je kat (of ander huisdier) te voeden en water te geven. Indien nodig dagelijks. Uw kat heeft met droogvoer de hele dag door eten. Helaas bevat droog voer te weinig water. We komen daarom dagelijks vers water geven, en vullen dit eventueel aan met natte en/of rauwe voeding. We doen dit voor ieder willekeurig huisdier, dus ook voor de goudvis konijn, cavia of parkiet.

Aandacht

Naast voeding zorgen we ook voor aandacht en liefde. Het is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de gezondheid van jouw huisdier om te spelen. Dat is natuurlijk lastig waarmaken als je even weg bent! Gelukkig vangen we ook dit voor je op. Uw huisdier krijgt van ons de aandacht die ze nodig hebben! Als U thuis komt heeft hij ook heerlijk ‘gesocialised’.


Zorg en schoonmaken


Een schone kattenbak of vogelkooi is ook wel fijn. Het schoonmaken van de kattenbak, eet- en drinkbakken en de slaapplaats tijdens Uw afwezigheid vinden wij normaal. Indien nodig, maken we deze dagelijks schoon en zorgen we voor nieuwe kattengrit of andere bodemdekking. Gebruikt uw kat of ander huisdier medicijnen? Ook deze zal hij of zij op tijd krijgen toegediend.

poes-plant-postservice-1.jpg

Planten

Planten water geven

We geven volgens de vooraf opgegeven instructies de planten water. Door de loop van de jaren hebben we hier een simpel maar effectief systeem voor bedacht zodat uw planten niet te veel maar ook niet te weinig water en/of voeding krijgen.

Aandacht

Planten hebben natuurlijk ook licht nodig, als u weg bent doet u vast de vitrage dicht. In de donkere dagen hebben krijgen de planten net te weinig licht, maar in de zomer maanden kan het juist wenselijk zijn om de planten in de schaduw te zetten.

Aandacht doet groeien

Of het werkt weten we natuurlijk niet maar met vol vertrouwen en in de wetenschap dat de verlepte plant de mogelijkheid heeft weer op te bloeien spreken we een aantal liefdevolle woorden. Misschien werkt het misschien niet soms zijn we blij verrast met het resultaat, met in het achterhoofd de metaforische vergelijking met de mens. Wat gebeurt er met U, als U echte aandacht krijgt?

Security Surveillance

Post

Brievenbus legen

Post, folders, kranten op de deurmat of in de brievenbus zijn de klassieke voorbeelden hoe een inbreker weet of u thuis bent. We legen de brievenbus en leggen de post uit het zicht.

Nee / Nee


Tuurlijk heeft u al een Nee/Nee of een anders sticker op de brievenbus. De krant heeft u tijdelijk de wacht aangezegd maar denkt u dat een kwaadwillende hier rekening mee zal houden. Precies zo test hij of u thuis bent.

Pakket service


Het kan voorkomen dat er pakketjes worden bezorgd en deze moeten worden opgehaald komen we deze tegen dan zullen we deze voor u ophalen, kan dit niet dan zullen we u contacten

Bewoonde indruk in vakantie

+ een bewoonde indruk

Bent U thuis?

De gemiddelde inbreker is niet gek en laat zich niet foppen door de lamp op de timer. Deze legt een stokje neer of of gebruikt een stukje tape zo ziet hij of u thuis bent. Wij doorbreken het patroon en letten op de signalen.

Zichtbaar aanwezig

Omdat boeven slim zijn moeten wij slimmer zijn. een kopje op het aanrecht, we verplaatsen wat speelgoed. Zorgen dat de kliko op de juiste dag aan de weg staat. Doen de gordijnen open/dicht enz. en Ja er zit nog veel meer in onze trukendoos.

Alarm

Wist u dat u bij ons ook tijdens uw vakantie een alarmsysteem huren of de camera’s door ons laten uitkijken. 

Meer informatie over de ISX POES, PLANT en POST SERVICE

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.