E6336675-9960-43A0-B1BF-A95096EBF0DC_1_1

ISX Mobiele Surveillance

De diensten van de mobiele surveillance variëren van alarmopvolging, het uitvoeren van planmatige controleronden, brand‐ en sluitrondes en openingsrondes tot het beveiligen van uw organisatie en klantenkring. De klantenkring van ISX bestaat zowel uit particulieren, commerciële als non commerciële organisaties.
De meest bekende en herkenbare vorm van beveiliging is de mobiele surveillancedienst waarbij gebouwen, terreinen en andere objecten op gezette tijden worden gecontroleerd.

Mobiele Surveillance

24 uur per dag, 7 dagen per week en elke dag tussen 18:00 uur en 08:00 uur een hondengeleider in de surveillance

Snelle alarmopvolging

ISX verzorgt 24 uur per dag de alarmopvolging en rijden actief op uw meldingen. Wij gaan pas weg als uw pand/woning weer beveiligd is en laten deze nooit onbeveiligd achter. Wij werk voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers

Brand- en Sluitronden

Deze ronde dient ter voorkoming van inbraakgevoelige en brandgevaarlijke situaties. Nadat de laatste medewerker het pand heeft verlaten, controleren de locatie, sluiten ramen en deuren en schakelen het alarmsysteem in.

Controle ronden

Controleronden vinden plaats op vaste of desgewenst op onregelmatige tijden. Onze surveillance medewerkers zijn erop gericht vandalisme, inbraak, brand en andere schade te voorkomen of te beperken.

Rapportage

Wij rapporteren altijd. Treffen we bijzonderheden aan tijdens de mobiele surveillance ontvangt u van ons een digitaal rapport via de mail. Zijn er bijzonderheden die niet kunnen wachten dan bellen we natuurlijk direct.

Waarom surveillancediensten van ISX

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van ISX beveiliging en bewaking uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

Zo verzorgt de mobiele surveillant onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes. Daarnaast wordt mobiele surveillance vaak ingezet voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen of in woonwijken.

ISX Mobiele Surveillance

De diensten van de mobiele surveillance variëren van alarmopvolging, het uitvoeren van planmatige controleronden, brand‐ en sluitrondes en openingsrondes tot het beveiligen van uw organisatie en klantenkring. De klantenkring van ISX bestaat zowel uit particulieren, commerciële als non commerciële organisaties.
De meest bekende en herkenbare vorm van beveiliging is de mobiele surveillancedienst waarbij gebouwen, terreinen en andere objecten op gezette tijden worden gecontroleerd.

Openen en Sluiten

Op vaste tijden, aansluitend op de aanwezigheid van eigen medewerkers om panden te openen ten einde veilige toegang te verschaffen, of aan het einde van de werkdag om af te sluiten en te controleren op (brand) onveilige situaties. Het alarmsysteem in te schakelen voordat we vertrekken controleren bij de alarmcentrale of het alarmsysteem ook werkt.

Controlerondes

Controlerondes op wisselende tijden, wanneer het risico op criminaliteit of schade het grootst is. Deze inspecties kunnen, afhankelijk van de situatie en de wensen van de klant, zich beperken tot externe visuele controle van terrein en gebouw, maar kunnen ook worden uitgebreid tot interne rondes, waarbij in het gebouw vooral wordt gelet op mogelijk onveilige situaties.

Alarmopvolging

Na ontvangst van een (alarm)melding via uw alarmcentrale, zal de ISX surveillance dienst naar de risicolocatie worden gestuurd, welke vervolgens grondig geïnspecteerd wordt.


De gemiddelde responstijd die nodig is om na ontvangst van de melding ter plaatse te zijn bedraagt ongeveer 15 minuten.

Collectieve buurtpreventie

Twijfelt u wel eens ’s nachts aan de veiligheid in uw buurt? Terwijl u ligt te slapen, houden wij onze ogen open. We voeren één of desgewenst meerdere malen per nacht een controleronde uit in uw buurt. Wij gaan preventief te werk om zo het gevaar van inbraak, vandalisme en dergelijke te verkleinen. De surveillant observeert, signaleert en alarmeert eventueel de politie en/of brandweer bij onregelmatigheden

Collectieve Beveiliging

s Nachts waken wij over de veiligheid van het industrieterreinen, een kantoorwijk of winkelcentrum? De surveillance medewerkers gaan preventief te werk om zo het gevaar van inbraak, vandalisme en dergelijke te verkleinen. De surveillant observeert, signaleert en alarmeert indien nodig. Soms aanwezig op de fiets, met de auto of vanaf afstand dmv slimme camera’s.

Gelegenheidsbeveiliging

Bij gelegenheidsbeveiliging moet u denken aan een korte inzet beveiliging van uw bedrijf wanneer u voor een gelegenheid afwezig bent, uw bedrijf sluit of als er een gebeurtenis plaatsvindt waarbij beveiliging gewenst is. Bijvoorbeeld tijdens een ontvangst van een belangrijke gast, een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, een verhuizing of (be)dreiging. Het bedrijf een aantal keren gecontroleerd op onregelmatigheden door de surveillance.

Werkgebied

De doelstelling van ISX is minimaal 1 surveillance auto in de buurt te hebben, deze auto mag zich maximaal bevinden in een straal van 15 minuten van een te door ons te bewaken object.
Op speciale “drukke” dagen zoals Koningsdag, Kerstavond, Oudjaarsavond, Nieuwjaarsnacht en luilak is er we een dubbele bezetting op de alarmauto’s en zetten we extra auto’s op de weg.
U kunt de ISX Beveiliging  tegen komen in: Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Badhoevedorp, De kwakel, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Hoofddorp, Lijnden, Mijdrecht, Uithoorn, Oudemeer, Schiphol(rijk), Rijsenhout, Nieuw Vennep, Vinkeveen, Wilnis en Zwanenburg.

Security Point

Direct een offerte aanvragen:

Ik zou graag een offerte ontvangen mbt