Havenbeveiliging in Amsterdam

ISPS Havenbeveiliging en terminal beveiliging

Sinds de toename van piraterij en de invoer van de ISPS (International Ship and Portfacility Security Code) is havenbeveiliging een steeds belangrijkere rol gaan spelen. De havens zijn niet meer publiek toegankelijk en de controle van personen en voertuigen is een continu proces geworden. De communicatie met de schepen en autoriteiten moet soepel en accuraat verlopen.

Sinds 2013 levert ISX gediplomeerde beveiligers die de opleiding Port Facility Security Officer (PFSO) en Ship Security Officer (SSO) volgens de richtlijnen van de ISPS hebben afgerond. Bovendien hebben onze beveiligers het diploma havenbeveiliger. Van de medewerkers wordt veel geëist. Daarom zetten we havenbeveiligers in die extra capaciteiten hebben zoals kennis van de maritieme wereld en terminologie, goede communicatieve vaardigheden in verschillende talen en kennis van havendocumenten.

Informeer naar onze achterwacht of waakvlam contracten bij opschalen terreurdreiging.

Port security werkzaamheden van ISX Beveiliging

De port security bestaat uit beveiligers die tal van beveiligingswerkzaamheden verrichten om criminele activiteiten en terreurdreiging te voorkomen.
De nadruk ligt op tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer.
De uitvoering en begeleiding bij de beveiligingsdiensten.
De surveillance dienst helpt bij een snelle inzet van beveiligers bij opschaling van de port security levels.

Binnen gemiddeld 15 minuten heeft u een surveillant al dan niet met hond staan bij uw onbeheerde pand.
Zo werken wij dagelijks aan veiligheid voor verschillende bedrijven. 
Wilt u zicht niet bekommeren over regel- en wetgeving? Of wilt u zich liever bezighouden met andere werkzaamheden?
Geeft uw port security uit handen.

Kies voor de havenbeveiliging van ISX Beveiliging en uw havenbedrijf is voorzien van de belangrijkste veiligheidsvoorschriften en beveiliging!

Ben u kwetsbaar?

Is uw havenbedrijf kwetsbaar en een potentieel doelwit voor criminele activiteiten. Loopt uw havenbedrijf nog gevaar voor dreiging uit verschillende hoeken? Sinds de internationale code en Europese verordening in 2005 bent u als bedrijf verplicht om maritieme beveiligingsmaatregelen te treffen voor het havengebied. Havenbeveiliging is noodzakelijk om de internationale en Europese verordeningen te kunnen handhaven.
De ISPS-code is van toepassing op alle scheepvaart en havenindustrieën. Zodra u actief bent in de een haven valt u onder deze internationale code en moet uw havenbedrijf voldoen aan strenge veiligheidseisen. Maar hoe zit dat en hoe voorkom ik verassingen?
Waarom havenbeveiliging en terminal beveiliging nodig is voor uw havenbedrijf?
Zoals eerder vermeld moeten alle havenfaciliteiten en scheepvaart voldoen aan een strenge havenbeveiligingswet. Na de aanslagen op 9 september 2001 zijn alle veiligheidseisen in een versnelling terecht gekomen.
Sinds 2004 een internationale code vastgesteld door Internationale Maritieme Organisatie (IMO) voor beveiliging van Schepen en Havenfaciliteiten (de International Ship and Port facility Security Code, ISPS-code). Havens en grote goederenstromen zijn een kwetsbaar doelwit voor criminele activiteiten en terreurdreigingen.

Wat houdt havenbeveiliging van ISX Beveiliging in?

Elke haven moet voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften. Op het gebied van terminale en maritieme beveiliging blinken de diensten van ISX Beveiliging uit in havenfaciliteiten en voorzieningen.
Voldoen aan de ISPS- terminal beveiliging verricht nog enig huiswerk. Om u te ontzien van deze complexe materie aan beveiligingsregels, eisen en voorschriften, nemen wij graag uw zorgen uit handen.

Wat kan ISX Beveiliging leveren

  • Havenbeveiliging en Terminal Beveiligingsvormen

  • ISPS gecertificeerde havenbeveiligers

  • Opschaling security levels door Mobilie Surveillance

  • ISPS Oefeningen

  • Opleiding Port Facility Security Officer (PFSO)

  • Havenbeveiligingsplan Port Facility Security Plan (PFSP)

  • Port Facility Security Officer (PFSO)

Security Point

Voeg je gegevens toe

Aan de slag