two-serious-men-work-security-office.jpg

HAVENBEVEILIGING IN AMSTERDAM

ISPS Havenbeveiliging en terminal beveiliging

Sinds de toename van piraterij en de invoer van de ISPS (International Ship and Portfacility Security Code) is havenbeveiliging een steeds belangrijkere rol gaan spelen. De havens zijn niet meer publiek toegankelijk en de controle van personen en voertuigen is een continu proces geworden. De communicatie met de schepen en autoriteiten moet soepel en accuraat verlopen.

Sinds 2004 een internationale code vastgesteld door Internationale Maritieme Organisatie (IMO) voor beveiliging van Schepen en Havenfaciliteiten (de International Ship and Port facility Security Code, ISPS-code). Havens en grote goederenstromen zijn een kwetsbaar doelwit voor criminele activiteiten en terreurdreigingen.

Wat houdt havenbeveiliging van ISX Beveiliging in?

Elke haven moet voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften. Op het gebied van terminale en maritieme beveiliging blinken de diensten van ISX Beveiliging uit in havenfaciliteiten en voorzieningen.

Voldoen aan de ISPS- terminal beveiliging verricht nog enig huiswerk. Om u te ontzien van deze complexe materie aan beveiligingsregels, eisen en voorschriften, nemen wij graag uw zorgen uit handen.