Evenementbeveiliging

Bij beurzen, evenementen, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden en dergelijke is er vaak een grote behoefte aan verhoogde veiligheid en bewaking.
Ook daar bieden de diensten van ISX Beveiliging een oplossing.

ISX Beveiliging is: Integer, dienstbaar, betrokken en flexibel en houdt zich aan de afspraken.

Wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, als u een evenement organiseert, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid?


U wilt dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement?

Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging.
Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig.
Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen.
Waar we goed in zijn. Bij ieder evenement, op ieder moment.

Onze evenementenbeveiligers / concertbeveiligers hebben, ruime ervaring in het beveiligen van evenementen.
De aard van het evenement bepaalt wat de beste aanpak is. Daarom praten we met u over het programma, het profiel van de bezoekers, de locatie en andere zaken.
Op basis daarvan stellen we vast hoeveel mensen nodig zijn, om de veiligheid vóór, tijdens en na afloop van het evenement in voldoende mate te garanderen.

Wilt u zelf ook de zekerheid ervaren van onze evenementenbeveiliging?

Op middelgrote en kleine evenementen kunt u de gastheren en gastvrouwen van ISX inzetten. Wij beschikken over beveiligers met ruime ervaring op dit gebied. Uw evenement zal veilig verlopen. Vooraf maken wij samen met u een analyse van de risico’s. Daarna maken we een veiligheidsplan. Hierin besteden we o.a. aandacht aan brandpreventie en eerste hulp.

Tijdens het evenement zijn onze medewerkers voornamelijk gastheer of gastvrouw. Zij houden nauwlettend in de gaten of de veiligheid van bezoekers niet in gevaar komt. Daarnaast zorgen ze voor de toegangscontrole en houden ze de orde in stand. Incidenten worden discreet en snel opgelost en ongewenste gasten of personen die zich misdragen worden geweerd of verwijderd.

Security Point

Voeg je gegevens toe

Aan de slag