Diensten

Wat is er beschikbaar

Begeleiding sluiting bedrijven

De laatste uren van de dag zijn de meest kritieke voor een bedrijf. De risico’s op een overval of op lastige klanten die de zaak niet willen verlaten zijn op dat moment het grootst. Rekent u tijdens die momenten op de ondersteuning van ISX. Wij zorgen dat er een beveiliger zichtbaar aanwezig is bij het benzinestation, winkel of bedrijf, of op de werkvloer
Van onze beveiligers wordt uiterste alertheid verwacht. Elke verdachte situatie wordt gesignaleerd om het afsluiten van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
We begeleiden de laatste klanten naar buiten en blijven bij het pand zodat het personeel het bedrijf kan sluiten. Daarna zien we er op toe dat de medewerkers veilig kunnen vertrekken.

Security Guard

Dienst

Dit is de beschrijving van de dienst. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over wat de dienst inhoudt, over de voordelen voor gebruikers en andere belangrijke informatie. Heb je veel te vertellen? Maak van dit onderdeel gemakkelijk een volledige pagina door op 'Maak een pagina van dit item aan' te klikken in het menu.

Security Guard

ISX Beveiliging en Bewaking

Telefoon: 020-4538123
Per email: info@isx.nl
Whatsapp: klik hier 

Postadres:

Postbus 8195 1180 LD Amstelveen

Kantoor Amstelveen

Heemraadschapslaan 102E 1181 VC Amstelveen

Kantoor Ronde Venen

Rondweg 1 3641 SC Mijdrecht

KVK nr: 34139457

Inschrijfformulier nieuwsbrief

©2020 | ISX Beveiliging en Bewaking.
ISX Beveiliging ✅ Persoonlijk betrokken ✅ 24/7 bereikbaar ✅ Wij helpen U graag.