Diensten

Dienst

Streven naar kwaliteit

Dienst

Gegarandeerd goed

Dienst

Verwachtingen overtreffen

Dienst

Streven naar kwaliteit

CCTV Camera

Professionele dienstverlening

We zijn er trots op om de gemeenschap een eersteklas service te bieden. Onze klanten werken graag met ons samen en veel van hen komen steeds weer bij ons terug. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Security Surveillance

Camerabewaking

We hebben de ervaring en vaardigheden die nodig zijn om zowat elke soort klus aan te pakken die op onze weg komt. Met ISX Beveiliging en Bewaking weten klanten precies wat ze kunnen verwachten: professionaliteit, efficiëntie en uitzonderlijke resultaten.

Security Guard

Beveiliging in uniform

ISX Beveiliging en Bewaking zet zich in om de klus te klaren, vooral als het gaat om deze service. U kunt erop rekenen dat wij professioneel, snel en efficiënt zijn en ervoor zorgen dat u bij elke stap in het proces tevreden bent.

Bouwbeveiliging

ISX is de oplossing om de controle over uw bouwplaats te behouden

Bouwbewaking en bouwplaats beveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen.
Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost.
ISX Beveiliging is de oplossing om de controle over uw bouwplaats te behouden.

Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector.
De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen.
Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat deze vorm van criminaliteit alleen maar toeneemt.
Op momenten dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt men het risico slachtoffer te worden van bovenstaande delicten.

Bouwplaatsbeveiliging van ISX Beveiliging.
ISX beveiliging en bewaking zorgt voor de oplossing: Bouwbeveiliging – Bouwbewaking – Bouwplaatsbeveiliging.
Onze beveiligingsbeambte bewaakt het bouwterrein en loopt controlerondes tijdens zijn hele dienst.
Indien gewenst kunnen we ook zorgen voor een beambte met diensthond.
U ontvangt na afloop van ieder bezoek een digitale rapportage inclusief foto’s en eventuele bijzonderheden in uw e-mail.

Wij werken samen aan een veilige bouwplaats:

Vindt u bewaking tijdens de gehele nacht niet nodig dan bieden wij ook de mogelijkheid om onze met onze partners Bouwatch, Cyclops, Hillson, Kooy Security en Camelot Bouwbewaking de volledige bouwplaats te beveiligen. De partners installeren alarmsystemen en/of cameramasten en zorgen voor detectie van indringers en vandalen. Samen met onze partners is de combinatie met mobiele surveillance kostenbesparend en zeer effectief

Security Point

Voeg je gegevens toe

Aan de slag