two-serious-men-work-security-office.jpg

ALARMOPVOLGING UITBESTEDEN

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Na ontvangst van een (alarm)melding via uw alarmcentrale, zal de ISX-surveillance dienst naar de risicolocatie worden gestuurd, welke vervolgens grondig geïnspecteerd wordt.

In het geval van een geverifieerde inbraak of een overvalmelding zal tevens politie worden aangestuurd om naar de locatie te gaan. De situaties worden in de meeste gevallen zelfstandig door de beveiligingsbeambten afgehandeld, waarbij u een duidelijke rapportage ontvangt met de geconstateerde bijzonderheden. Alleen bij daadwerkelijke calamiteiten van ernstige aard worden door u opgegeven waarschuwadressen of contactpersonen gewaarschuwd.

Ongemak op onplezierige tijdstippen en risico voor eigen veiligheid worden op deze manier voorkomen.

De responstijd die gemiddeld nodig is om na ontvangst van de melding ter plaatse te zijn bedraagt 15 minuten.

ALARMOPVOLGING UITBESTEDEN

Een geruststellend idee!

ISX Beveiliging is al jarenlang actief als specialist op het gebied van alarmopvolging in de regio groot Amsterdam. Wij hebben in deze tijd ons specialisme steeds verder uitgebreid waardoor we inmiddels op vrijwel alle soorten meldingen rijden die technisch door uw of onze alarm- of servicecentrale worden doorgegeven.

Met de alarmopvolging van ISX alarmopvolging gaat er een goed opgeleide surveillant van de mobiele surveillance bij uw pand kijken.

cctv-security-camera_edited.jpg

WAAROM ALARMOPVOLGING EEN GOED IDEE IS

Midden in de nacht gewekt worden heeft u vast geen zin in. Al helemaal niet voor een melding in het bedrijf. Als u ervoor kiest om zelf uw meldingen af te handelen bestaat de kans dat u in het ergste geval meerdere keren per nacht naar uw bedrijf toe moet rijden om te reageren op een melding.

Door deze meldingen over te laten aan onze beveiligers hoeft u zich niet druk te maken over de meldingen. Zo weet u zeker dat de meldingen vakkundig worden afgehandeld en u op de hoogte gebracht wordt van de bevindingen.